Boka Volvo verkstad

Hos Bil Bengtsson kan du boka bilservice och bilreparation för din Volvo bil. Ring din personliga servicetekniker att boka servicetid eller använd vår internetbokning.

Våra servicetekniker är utbildade inom bilvård och din bil är i trygga händer. Vi ger dig alltid servicegaranti när du bokar Volvoservice hos oss. Dessutom använder vi alltid originaldelar. Välj den ort som ligger närmast dig, vi finns i Ystad, Sjöbo och Simrishamn.

Auktoriserad Volvo bilverkstad

Bil Bengtsson är en auktoriserad Volvo verkstad i Skåne och vi erbjuder all typ av service på Volvobilar. Hos oss på är både du och din bil i trygga händer och vi ger dig alltid servicegaranti. Självklart använder vi uteslutet originaldelar när vi servar din Volvo.

För dig som letar efter en auktoriserad Volvo verkstad har du alltså hittat helt rätt. Bil Bengtsson erbjuder dig en förstklassig bilservice och bilreparation. Våra skickliga servicetekniker har stor erfarenhet av att serva Volvo och är specialutbildade inom området.

Bor du i sydöstra Skåne är vi din självklara Volvo verkstad och du kan lämna in din bil på valfri ort. Bil Bengtsson har auktoriserad Volvo verkstad i Ystad, Sjöbo och Simrishamn. Vad passar dig bäst?

Till en fast månadskostnad kan du dessutom teckna serviceavtal hos oss. Det är smidigt och förmånligt för dig som Volvoägare. Du behöver bara ha tillgång till ett Volvokort för att teckna avtalet med Bil Bengtsson. Har du inget kort går det bra att teckna även det på plats i någon av våra anläggningar. Med serviceavtalet är du garanterad orginalservice för din Volvo och vi ser till att uppdatera din bil med den senaste mjukvaran.

Vill du veta mer om hur vi jobbar som auktoriserad Volvo verkstad? Besök någon av Bil Bengtssons Volvo verkstäder i Skåne eller slå oss en signal. Du kan även kontakta oss via vår hemsida där du dessutom enkelt kan boka Volvo service online.