Boka Dacia verkstad

Har du en bil av märket Dacia rekommenderar vi att du alltid vänder dig till en auktoriserad bilverkstad som har koll på tillverkaren. Hos oss på Bil Bengtsson kan du vara säker på att du får den bästa servicen för just din bil. Våra duktiga och professionella mekaniker har många års erfarenhet av branschen och tar fram lösningar för alla typer av problem.

Vår Dacia verkstad hittar du lokalt i Simrishamn, Ystad och Sjöbo. Hit kan du vända dig om du är i behov av service för din Dacia, men naturligtvis erbjuder vi även reparationer och byte av delar i samband med skador. Behöver du hjälp med att byta däck inför säsongen finns vi på plats för att hjälpa till även här, samtidigt som vi kan förvara dina däck i vårt fina däckhotell. Det enda du behöver göra är att höra av dig till oss för att boka in din tid. Du kan även boka in din service eller reparation via vår hemsida.

Auktoriserade Dacia verkstäder i Skåne

För oss är det viktigt att du kan få den bästa och mest professionella servicen för din Dacia. Du kan därför vara säker på att alla medarbetare har den kunskap och utbildning som krävs för att ta sig an uppgiften. Till vår Dacia verkstad i Skåne kan du vända dig för service, däckskifte, däckhotell, hjulinställningar och mycket mer. Du kan också få hjälp med byte av skadad vindruta, kompletta och trygga skadebesiktningar eller övriga skador som bucklor eller repor.

Vänta inte för länge med en skada och kom ihåg att service ska utföras minst en gång om året. Vi på Bil Bengtsson tar god hand om din Dacia och hjälper dig att bli trygg på vägarna igen. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att få ordning på bilen igen!