För dig som behöver Tvätta! 

Vill du få bort smutsen från skogsvägarna, bli av mede vägsaltet eller bara ha en fin bil inför helgen?
På våra Tvätta-anläggningar i Sjöbo, Simrishamn och Ystad kan du tvätta bilen på ett smart, smidigt och skonsamt sätt - för lacken, miljön och plånboken.


Vi finns för dig som behöver Tvätta.  

Tanka med bonus

 
En biltvätt i framkant

För oss på Bil Bengtsson är det viktigaste att din bil blir ren och fin. Därför har vår biltvätt extra skonsamm borstar, heltäckande underspolning och lutande sidoborstar. Dessutom erbjuder vi specifik fälgtvätt, däckglans och premiumvaxer. 

 
Tvättprogram för alla tillfällen

Att tvätta bilen regelbundet gör den inte bara fin att titta på, det kan även förebygga skador och slitage. Med våra tre tvättprogram Guld, Silver och Brons, kan vi erbjuda rätt tvätt för varje tillfälle och se till så att din bil alltid har ett skinande yttre. 

Se innehåll

Använd Carpay appen var som helst

Betala med Carpay direkt i mobilen
Tvätta bilen med mobilen

Gäller i Sjöbo. Med appen Tvätta Biltvätt behöver du inte ens lämna bilen för att tvätta den. Du kan helt enkelt kolla hur lång kö det är, välja tvättprogram och betala säkert med några klick. Appen är självklart gratis och ger dig ddessutom billigare tvättar.

Kom igång direkt

  
En grönare biltvätt

Det är viktigt för oss att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Därför är vår biltvätt ISO-certifierad, uppfyller Naturvårdsverkets riktvärden och lever upp till kommunernas krav. 

Mer om vårt miljöarbete

Tanka med bonus

 

Använd Carpay appen var som helst
 
Alltid ren bil med våra abonnemang

genom att tvätta bilen regelbundet bibehåller du värdet på den bättre. Nu kan vi erbjuda ett förmånligt abonnemang för både privatpersoner och företag. Välj nivå, betala ett fast, lågt månadspris och tvätta bilen när det passar dig. 

Hitta närmaste Tvätta

Vi renar utsläppen och återvinner vattnet

Varje år släpps 2000 ton olja och 5 ton tungmetall ut i vår natur på grund av biltvättning på gatan eller på garageuppfarten. Vi renar alla våra utsläpp och återvinner XX%  av allt vatten.  

Läs mer

Använd Carpay appen var som helst

Använd Carpay appen var som helst
 
Lös in din bonus mot fler tvättar

Varje gång du använder Carpay får du bonus. Bonusen kan du sedan lösa in när du till exempel tankar på Tanka eller tvättar på Tvätta. I appen Carpay kan du hålla koll på din bonus och mycket annat som rör din bilekonomi.

Skaffa Carpay

Nu lanserar vi Greenium - ett tvättmedel gjort på växter.

Vår biltvätt är bland de första i Sverige med det växtbaserade tvättmedlet Greenium. Din bil blir minst lika ren och får bevisat bättre glans i lacken, med minimal miljöpåverkan. 

Använd Carpay appen var som helst

 

Våra Tvätta stationer

Tvätta-stationer:

Tvätta Ystad Metallgatan 1
Tvätta Sjöbo Planteringsgatan 52
Tvätta Simrishamn Ribbingsbergsgatan 5