Tanka

Tanka förmånligt med Bil Bengtssons Förmånskort/Volvokort. Det ger dig alltid extra rabatt på drivmedel. Kortet gäller för alla bilmärken.

Våra drivmedelstationer TANKA och OKQ8 är automatstationer.

Snabbt, enkelt, bekvämt och alltid till lägre pris än på bemannade stationer.  

Tanka-stationer:

Ystad Metallgatan 1
Sjöbo Planteringsgatan 52
Simrishamn Ribbingsbergsgatan 5
Tomelilla Malmövägen 8


OKQ8-stationer:

Veberöd Truckvägen
Dalby Pumpvägen 2-4

 

Tanka miljösmart

 Tvätta

Alltid 20% rabatt med Bil Bengtssons Förmånskort/Volvokort på TVÄTTA i Sjöbo, Ystad, Simrishamn.

I våra skonsamma tvättanläggningar blir din bil skinande ren på några minuter och vi garanterar miljövänlighet, Bil Bengtsson biltvättanläggningar är ISO 14001-certifierade. Den smuts som tvättas av din bil innehåller föroreningar som kan skada naturen om det får rinna ut orenat, därför tar alla våra anläggningar hand om föroreningarna. På så vis kan vi säkerställa en minimal miljöpåverkan. En skinande ren bil behöver med andra ord inte betyda en smutsig miljö.

På Bil Bengtsson har vi valt att kunna erbjuda både miljövänligt och enkelheten i våra biltvättar. En bil som tvättas på gatan släpper ut 10 gånger så mycket skadliga ämnen jämfört med en bil i en biltvätt. Så nästa gång bilen behöver tvättas spara miljö och tid med ett besök hos oss.

Här hittar du våra Tvätta

Ystad Metallgatan 1
Sjöbo Planteringsgatan 52
Simrishamn Ribbingsbergsgatan 5
Dalby Pumpvägen 2  (Tvättcenter i Dalby)

 

Vi renar utsläppen
Vår Tvätta är certifierad enligt Hållbar Biltvätt vilket innebär att vi renar utsläppen och återvinner nästan allt vatten. Vi uppfyller Naturvårdsverkets reningskrav. Läs mer

Vad är en Hållbar biltvätt?
I ett framtida hållbart samhälle kan vi inte fortsätta sprida mer tungmetaller och olja än naturen kan återföra till det långsamma geologiska kretsloppet. För att så fort som möjligt nå fram till ett mål där vi sprider minsta möjliga mängd tungmetaller olja och andra svårnedbrytbara föreningar så är den viktigaste åtgärden att få bort biltvätt som sker på gatan. En biltvättsanläggning som minst klarar Naturvårdsverkets senaste rekommendationer, eller högre i de fall där kommunen kräver det, kan certifieras av Hållbar biltvätt. Vi tror att det är det kostnadseffektivaste målet att jobba med som leder till största möjliga miljövinst på kortast möjligaste tid.

 

Bil Bengtssons Förmånskort

Dela upp dina köp med Bil Bengtssons Förmånskort/Volvokortet.

Med Volvokortet i din hand har du alltid tillgång till bra rabatter, erbjudanden samt valfrihet hur du ska betala. Alla dina fakturor som rör ditt bilägande samlar du på ett kort. Väljer du t ex att betala din Volvia försäkring uppdelad på 12 månader via Volvokortet så kostar det dig inget extra.

Volvokort med Visa Volvokort med Visa kostar inte ett öre att skaffa och årsavgiften är 0 kr! Fri reseförsäkring ingår när du betalar minst 75 % av din resa med Volvokort med Visa. 

> Läs mer under Butik