Tanka

Tanka förmånligt med Bil Bengtssons Förmånskort/Volvokort. Det ger dig alltid extra rabatt på drivmedel. Kortet gäller för alla bilmärken.

Våra drivmedelstationer TANKA och OKQ8 är automatstationer.

Snabbt, enkelt, bekvämt och alltid till lägre pris än på bemannade stationer.  

Tanka-stationer:

Ystad Metallgatan 1
Sjöbo Planteringsgatan 52
Simrishamn Ribbingsbergsgatan 5
Tomelilla Malmövägen 8


OKQ8-stationer:

Veberöd Truckvägen
Dalby Pumpvägen 2-4

 

Tanka 

Upptäck ett smartare sätt att tanka

Betala din tankning direkt med appen CarPay. 

Så här betalar du din tankning med mobilen

Nu kan du enkelt betala din tankning hos oss med CarPay. Bara starta appen, välj pump och börja tanka. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen. Välkommen att testa nästa gång du tankar!

Full koll och många fördelar med CarPay och Volvokort

Du som bor i närheten av vår Tankastation kan få en enklare och mer förmånlig vardag med bilen. Med Volvokort får du alltid rabatt när du tankar på Tanka, bonus vid varje köp och många fina erbjudanden. Kortet har Visakoppling och är helt fritt från avgifter. CarPay är tjänsten som samlar allt digitalt och ger dig full koll på din bilekonomi. Dessutom kan du lösa in din bonus direkt i appen när du tankar och få ett ännu bättre pris. Ladda ner CarPay och ansök om Volvokort direkt i appen. 
Läs mer>

Vi hjälper dig att göra miljösmarta val

Du kan känna dig trygg i att vi tar miljöansvar inom alla områden. Till exempel är pumparna skyddade mot läckage och du kan fylla på med Svanenmärkt spolarvätska. 

GoEasy – Alltid med service i tanken

Våra drivmedel 95, 98 och Diesel innehåller GoEasy som genom sina smörjande och rengörande egenskaper håller motorn och bränslesystemet i fint skick. Med en ren och välsmord motor håller du nere bränsleförbrukningen och bidrar samtidigt till lägre utsläpp.

Ladda din elbil hos oss

Tanka ingår i Sveriges största nätverk för laddstationer och hos oss finns två typer av laddning att tillgå. Välj mellan snabbladdare på 50 kW och semisnabbladdare på 22 kW. Du betalar enkelt i InCharge?appen där du kan välja att betala via Volvokortet för att få alla bilrelaterade kostnader på ett ställe. Allt för ett enklare bilägande.

Tanka 100 % fossilfritt

Vi är glada över att kunna erbjuda dig att tanka HV0100. Det är en 100 % förnybar och fossilfri biodiesel som framställs av vegetabiliska oljor och/eller animaliska fetter och bidrar till en betydande minskning av CO2?utsläppen.

 Tvätta

Alltid 20% rabatt med Bil Bengtssons Förmånskort/Volvokort på TVÄTTA i Sjöbo, Ystad, Simrishamn.

I våra skonsamma tvättanläggningar blir din bil skinande ren på några minuter och vi garanterar miljövänlighet, Bil Bengtsson biltvättanläggningar är ISO 14001-certifierade. Den smuts som tvättas av din bil innehåller föroreningar som kan skada naturen om det får rinna ut orenat, därför tar alla våra anläggningar hand om föroreningarna. På så vis kan vi säkerställa en minimal miljöpåverkan. En skinande ren bil behöver med andra ord inte betyda en smutsig miljö.

På Bil Bengtsson har vi valt att kunna erbjuda både miljövänligt och enkelheten i våra biltvättar. En bil som tvättas på gatan släpper ut 10 gånger så mycket skadliga ämnen jämfört med en bil i en biltvätt. Så nästa gång bilen behöver tvättas spara miljö och tid med ett besök hos oss.

Här hittar du våra Tvätta

Ystad Metallgatan 1
Sjöbo Planteringsgatan 52
Simrishamn Ribbingsbergsgatan 5
Dalby Pumpvägen 2  (Tvättcenter i Dalby)

 

Vi renar utsläppen
Vår Tvätta är certifierad enligt Hållbar Biltvätt vilket innebär att vi renar utsläppen och återvinner nästan allt vatten. Vi uppfyller Naturvårdsverkets reningskrav. Läs mer

Vad är en Hållbar biltvätt?
I ett framtida hållbart samhälle kan vi inte fortsätta sprida mer tungmetaller och olja än naturen kan återföra till det långsamma geologiska kretsloppet. För att så fort som möjligt nå fram till ett mål där vi sprider minsta möjliga mängd tungmetaller olja och andra svårnedbrytbara föreningar så är den viktigaste åtgärden att få bort biltvätt som sker på gatan. En biltvättsanläggning som minst klarar Naturvårdsverkets senaste rekommendationer, eller högre i de fall där kommunen kräver det, kan certifieras av Hållbar biltvätt. Vi tror att det är det kostnadseffektivaste målet att jobba med som leder till största möjliga miljövinst på kortast möjligaste tid.

 

Bil Bengtssons Förmånskort

Dela upp dina köp med Bil Bengtssons Förmånskort/Volvokortet.

Med Volvokortet i din hand har du alltid tillgång till bra rabatter, erbjudanden samt valfrihet hur du ska betala. Alla dina fakturor som rör ditt bilägande samlar du på ett kort. Väljer du t ex att betala din Volvia försäkring uppdelad på 12 månader via Volvokortet så kostar det dig inget extra.

Volvokort med Visa Volvokort med Visa kostar inte ett öre att skaffa och årsavgiften är 0 kr! Fri reseförsäkring ingår när du betalar minst 75 % av din resa med Volvokort med Visa. 

> Läs mer under Butik