TANKA OCH TVÄTTA
MED BIL BENGTSSON

Alltid rabatt när du tankar och tvättar bilen hos oss - Ystad, Sjöbo & Simrishamn 

Betalar du din tankning på vår Tankastation med Volvokort, Renaultkort, CarPaykort eller appen CarPay får du alltid 10 öre rabatt/liter och rabatten kan självklart kombineras med andra erbjudanden eller kortbonus. Dessutom får du 10 % rabatt på alla miljöcertifierade tvättprogram på vår biltvätt "Tvätta". Läs mer om våra kort och skaffa ett här >

Betala din tankning med CarPay

Betala din tankning med CarPay

På vår bensinstation kopplad till "Tanka" kan du smidigt betala din tankning med appen CarPay. Då slipper du använda kortet och får kvittot direkt i mobilen. Har du kortbonus kan du passa på att lösa in den med ett knapptryck och få ett ännu bättre pris. Du kan även lösa in din bonus när du tvättar bilen på vår Tvätta.

GoEasy – alltid med service i tanken

Bensinstationen "Tankas" drivmedel 95, 98 och Diesel innehåller GoEasy som genom sina smörjande och rengörande egenskaper håller din motor och ditt bränslesystem i fint skick. På så vis ser vi till att motorn fungerar så effektivt som möjligt. Med en ren och välsmord motor håller du nere bränsleförbrukningen och bidrar samtidigt till lägre utsläpp.

GoEasy – alltid med service i tanken

Vi hjälper dig att göra klimatsmarta val

Vi hjälper dig att göra klimatsmarta val

Du kan känna dig trygg i att vi tar miljöansvar inom alla områden. Till exempel har vår diesel inblandning av HVO biodiesel, pumparna är skyddade mot läckage och du kan fylla på med spolarvätska som är både Svanenmärkt och klimatsmart.

Skonsam biltvätt både mot bilen och miljön

Det samlas mycket smuts och salt på vägarna som sätter sig i bilens lack. På vår biltvätt "Tvätta" får du en mild biltvätt som skyddar lacken samtidigt som du värnar om miljön. I vår anläggning renar vi alltid utsläppen och återvinner det mesta av vattnet.

Skonsam biltvätt både mot bilen och miljön

Ladda din elbil hos oss

Ladda din elbil hos oss

Vår Tanka ingår i Sveriges största nätverk för laddstationer och hos oss finns två typer av laddning att tillgå. Välj mellan snabbladdare på 50 kW och semisnabbladdare på 22 kW (på Bil Bengtsson i Sjöbo och Simrishamn). Du betalar enkelt i InCharge-appen där du också kan välja att lägga kostnaderna på Volvokortet, CarPaykortet eller Renaultkortet för att få alla bilrelaterade kostnader på en faktura. Allt för ett enklare bilägande.

 

 

Våra bensinstationer

Tanka-stationer:

Tanka Ystad Metallgatan 1
Tanka Sjöbo Planteringsgatan 52
Tanka Simrishamn Ribbingsbergsgatan 5
Tanka Tomelilla Malmövägen 8


OKQ8-stationer:

OKQ8 Veberöd Truckvägen
OKQ8 Dalby Pumpvägen 2-4

 
Våra biltvätt stationer

Här hittar du våra Tvätta:

Tvätta Ystad Metallgatan 1
Tvätta Sjöbo Planteringsgatan 52
Tvätta Simrishamn Ribbingsbergsgatan 5

 
Tvättcenter (OBS! Carpay gäller ej här):

Tvättcenter Dalby Pumpvägen 2-4

Om du upplever problem med någon av våra tankstationer
kontakta: 0705 - 90 78 55


Se våra filmer: