Bilservice - Volvo

Varmt välkommen till Bil Bengtssons Volvo service. Här kan du läsa mer om vår service och kan även boka tid online för bilservice eller bilrepration. Med våra specialutbildade servicetekniker och en toppmodern verkstad kommer du att få en förstklassig service på din Volvo. Givetivs använder vi enbart orginal delar och du får alltid en service garanti som ger ytterligare trygghet. Du har med andra ord kommit rätt för en Volvo service 1600 eller för att boka service Volvo 590 av högsta kvalitet. Dessutom kan du välja vilken ort som fungerar bäst för dig och boka servicetid på vår verkstad i Simrishamn, Ystad eller Sjöbo.

 

 

Personlig service tekniker

Det finns flera fördelar med att låta din Volvo genomgå service regelbundet. Du försäkrar dig om att din bil kommer att fungera bra och inte ge dig några problem. En grundlig service kommer dessutom att förebygga problem eftersom din personliga service tekniker kommer att justera eventuella små problem och förhidrar därmed att de växer till stora problem. Som kund hos Bil Bengtsson får du en personlig servicetekniker som kommer att ansvara för din bil hela vägen från bokning, utfört arbete samt till utlämning där du kan ställa eventuella frågor om den sevice eller reparation som gjorts. Samtliga delar som byts ut, exempelvis filter och olja, är alltid Volvo original eftersom dessa garanterar kvalitet, funktion, säkerhet och livslängd. Som extra trygghet får du givetvis garanti på din service vilket innebär att om du mot förmodan upptäcker eventuella fel kommer dessa att justeras kostnadsfritt. Om du exempelvis utför service Volvo 590 kan du vara säker på att servcieprotokollet följts samt att allt arbetete är utfört fackmannamässigt.

 

Boka Volvo bilservice

Det är både enkelt och smidigt att använda vår internetbokning för att boka servicetid. Allt du behöver göra är att fylla i din bils registreringsnummer samt mätarställning. När bokningen är klar kommer du att få en bekräftelse. Om du föredrar att ringa går det givetvis bra att kontakta din personliga servicetekniker för att boka servicetid.