Leasing eller billån till din Renault - Våra finansieringsalternativRenault Relax Billån

Bilen som säkerhet

Du kan enkelt låna pengar till en ny eller begagnad bil och du använder bilen som säkerhet. Till kontantinsatsen kan du använda din inbytesbil. Du väljer själv hur du vill lägga upp finansieringen och hur mycket du vill amortera.

Hos oss hittar du inga dolda avgifter som avi- eller uppläggningsavgifter. Du kan när som helst förtidsinlösa ditt lån utan extra kostnad. Volvofinans är proffs på billån, de förenklar bilägandet för dig.

Kort fakta om våra billån

- Låna mellan 10.000 kronor och 80% av bilens pris. Använd den nya bilen som säkerhet. Kontantinsatsen, i normalfallet 20%, kan du betala i form av inbytesbil.
På en ny bil kan du återbetala lånat belopp i upp till 7 år och på en begagnad bil i upp till 6 år beroende på årsmodell.
- Räntan kan vara fast, rörlig eller rörlig med räntetak.
- Fri förtidslösen och extraamortering när du vill.
- Låneskydd kostnadsfritt i 3 månader.
- Bra rabatt på försäkringen i Volvia och Renault Försäkring.

Inga avgifter

> Kontakta en säljare för mer information 

Renault Relax Privatleasing

En ny bil utan kontantinsats, låneskuld eller bytesbil, till en månadskostnad utan överraskande avgifter. Det du äger är körglädjen. Dessutom ingår ett privatleasingskydd* kostnadsfritt i 3 månader.

Erbjudande Privatleasing

3 års fri service och 5 års garanti ingår alltid när du privatleasar en Renault.

> Läs mer 

Renault Business Relax leasing

Leasing är en förmånlig finansieringsform för företagsbilar. Grunden i Business Relax är en finansiell leasing där leasingtagaren ansvarar för restvärdet. Vissa återförsäljare erbjuder även garanterat restvärde. Leasingavtalet är givetvis utan både uppläggnings- och aviavgift.

> Läs mer 

Bilförsäkring Renault

Vi är experter på bilförsäkring för Renaultbilar. Vi jobbar tillsammans med Renault för att du ska känna dig trygg och säker med din bil.

> Läs mer 

Renaultkort

Med Renaultkort får du alltid drivmedelsrabatt när du tankar på Tanka och OKQ8:s stationer och gäller på bensin, diesel och etanol. Ansök enkelt med Mobilt BankID eller e-legitimation.

> Läs mer