Däckhotell och däckbyte i Skåne

 

Våra däcktjänster

Köpa nya sommar- eller vinterdäck

Hos oss hittar du kvalitetsdäck som din bil är byggd och testad med. Låt oss som är proffs på ditt bilmärke hjälpa dig att hitta rätt sommardäck och vinterdäck för våra nordiska förhållanden.

Vi ingår i Sveriges största däckkedja och har ett brett sortiment av däck och fälgar för de flesta bilmärken. Välkommen till oss i Ystad, Sjöbo och Simrishamn.

 

Vi har däck för din bil - oavsett vilket bilmärke du kör!

Vi har ett stort utbud av däck till hög kvalité och variation på priser som passar till just din bil, oberoende av vilket bilmärke du kör. 
För Volvos däck kan ni hitta en prislista >här  - Bara skriv in till reg.nummer och välj önskad anläggning. 

För övriga bilmärken kontakta oss:
Däckskifte

Ta en kopp kaffe eller gå en runda bland alla nya bilmodeller under tiden vi skiftar däcken. Med Volvo, Renault och Carpaykort får du alltid rabatt. 

> Boka däckskifte 

Däckhotell i Ystad, Sjöbo & Simrishamn

Spara plats hemma och låt oss förvara dina däck på vårt däckhotell. Vi ser till att däcken förvaras i rätt temperatur, kontrollerar både mönsterdjupet och att de är i bra skick när de är dags att skifta. Med Volvo- och Renaultkort får du alltid rabatt. 

Bra att veta

Betalar du med Volvokortet kan du dela upp beloppet för dina däck på fyra månader ränte- och avgiftsfritt. Ingen årsavgift.


Vilka sommardäck ska man ha?

Att välja rätt sommardäck påverkar säkerheten, körupplevelsen, miljön och bränsleekonomin. Tänk dig att du kör runt på 4 stycken handflator. Då förstår du att det är viktigt att du kör med rätt typ av däck för din bil.

När du väljer sommardäck ska du fundera på vilka egenskaper du vill ha, hur du kör. Inget däck är bäst på allt utan alla har olika egenskaper. Det finns fyra olika typer av däck. Tveka inte att fråga oss om hjälp att välja.

Vi har ett stort utbud av premiumdäck som alla klarar av de tuffa säkerhetskrav och tester som ställs. Bil-Bengtssons däckleverantörer: Continental, Nokian Tyres, Michelin och Pirelli.

Vinterdäck - dubbdäck eller dubbfria däck?

Vinterdäck ska både hålla dig säker på vägen när det är snö, is, mycket vatten och barmark. Det är stora skillnader i klimatet från norr till söder i Sverige. För att vara säker på att du åker med godkända däck ska du använda vinterdäck som din bil är testad med. Är du osäker på vilka vinterdäck du ska ha hjälper vi dig att hitta rätt däck.

> Läs mer