Låt oss underlätta för dig

Covid-19 (Corona) drabbar oss alla på ett eller annat sätt. Det är viktigt att begränsa sociala sammanhang och ta social distansering på allvar. Men det behöver inte betyda att vi exempelvis inte kan serva din bil, utan vi kanske bara måste göra det på ett nytt sätt.

Vi på Bil Bengtsson vill göra allt för att du som kund ska känna dig trygg hos oss. Därför har vi tagit fram ett antal tjänster för att underlätta för dig i din vardag. Nedan hittar du hur vi kan göra din vardag enklare.

Boka online

Du vet väl att du kan boka våra tjänster online? Via vår webb kan du enkelt boka service, hjulskifte, skadebesiktning, glasreparation, provkörning eller värdera din bil. Smidigt, snabbt och du kan boka när det passar dig på dygnet.

Boka online >

Värdera din bil >

Lämna nyckel utanför

Du som ska lämna bilnyckel i samband med verkstadsbesök eller däckbyte kan lämna din nyckel i en nyckellåda. När du ska få tillbaka din nyckel kan du ringa din Personliga Servicetekniker, så får du din nyckel på parkeringsplatsen och slipper gå in på anläggningen.

Kontakta din Personliga Servicetekniker för hantering av nycklar >

Betala med Swish eller CarPay

Vi förstår att du vill undvika att vistas inne i allmänna lokaler. Därför kan du enkelt betala din service eller hjulskifte med Swish eller CarPay för att minimera spridning via kontaktytor.
Viktigt att du uppger din bils reg.nummer när du betalar med Swish (Swishnummer: 1235157094).

Jag vill komma i kontakt med er, men inte komma in på plats

Tillgänglighet är alltid viktigt för oss. Vill du inte komma in till någon av våra anläggningar kan du alltid ringa eller maila oss.

Här kontaktar du oss >