CARPAY 
Din bilekonomi på ett ställe.

Vad är Carpay?

Carpay är en kostnadsfri tjänst från Volvo finansbank, som i sin tur är Sveriges största bank specialiserad på bilar. 

Tjänsten går ut på att samla hela ditt bilägande på ett ställe och är kopplat till ett kreditkort (Carpay, Volvokortet eller Renaultkortet) och till en app.
Trots koppling till Volvo är Carpay helt märkeslöst och du kan ansöka och ta del av fördelarna av tjänsten oberoende vilket bilmärke du kör. Du ansöker lätt om kortet via carpay eller direkt i appen. 


Varför ska du använda Carpay?

Kortet tillsammans med den appbaserade tjänsten CarPay gör ditt liv med bilen förmånligare och smidigare. Du får smarta betallösningar, bonus på alla köp, allt samlat digitalt och fina rabatter och erbjudanden på allt från drivmedel till verkstadsbesök. Kortet har ingen årsavgift och appen CarPay är helt kostnadsfri. Ansök om Carpay nedanför eller ladda ner appen och ansök om ditt medlemskap där. 


 
Fördelar du får med Carpay

 

 

Kundservice

Behöver du hjälp? Kontakta Carpay kundservice direkt! Växelns öppettider:
Vardagar 08-17
031-83 89 30

Spärra ditt kort dygnet runt

Du har alltid möjlighet att spärra ditt kort direkt i appen, eller på telefon:
031-83 89 80 

 

Carpaykort och Carpay i appen

Ett kort - En app

När du ansöker om tjänsten Carpay så får du ett tillhörande kreditkort. Du kan välja mellan Volvokortet, Renaultkortet eller Carpaykortet, alla korten har samma förmåner men de två första är varumärkesanpassade och ger dig specifika erbjudande tillägnat ditt bilmärke. Du kan justera ditt val i efterhand om du te.x byter bil. 

Med kortet får du alltid 10 öre per liter i rabatt när du tankar bilen på Tanka. Du får också 20% rabatt på vår miljöanpassade biltvätt "Tvätta". Varje månad får du anpassade erbjudanden på allt som rör bilen men även erbjudanden på resor, hotell och nöjen. Du hittar alltid dina aktuella erbjudanden i Carpay-appen (Ladda ner på AppStore eller GooglePlay).

Håll koll med tjänsten CarPay

När du loggat in i appen eller på hemsidan ser du allt som du gör med ditt kort och vilka möjligheter det ger. Du kan till exempel se dina betalningar och kontoutdrag och ändra kreditgränsen om du gör ett större köp. Läs mer >

Använd Carpay appen var som helst

Betala med Carpay direkt i mobilen
Betala med mobilen

Med CarPay kan du betala både din tankning på Tanka och ditt verkstadsbesök hos oss direkt med appen. Du slipper använda kortet och får kvittot eller arbetsordern direkt i mobilen. En annan smart betallösning är att du kan lägga in kortet i din digitala plånbok genom att ansluta det till Samsung Pay och Apple pay Läs mer >

 

 ______________________________________________________________________________________________________

 
Så betalar du din tankning med mobilen

Så betalar du din tankning med Carpay

 
Så betalar du med mobilen i verkstaden

Så betalar du med Carpay-appen i verkstaden

Skaffa kort på några minuter

Det enklaste sättet att skaffa kort är att ladda ner CarPay och ansöka direkt i appen. Du identifierar dig säkert med BankID och är klar på några minuter. Du är även välkommen in till oss så hjälper vi dig.

 

 

 

* Carpay erbjudandet gäller tankning på alla "Tanka" stationer. Vi på Bil Bengtsson erbjuder tanka-stationer i Ystad, Sjöbo och Simrishamn. Den miljövänliga tvätten referrar till varumärket "Tvätta".