Orginaldelar och tillbehör till Volvo, Renault & Dacia

Vår butik

I vår butik hittar du originaldelar och tillbehör till Volvo, Renault och Dacia. Vi har också bilvård, barnsäkerhetsutrustning och säsongsvaror m.m. Vår kunniga personal hjälper dig att hitta rätt till just din bilmodell.

Butiken är alltid fylld med intressanta och aktuella erbjudande och det finns något för alla.

Vårda din bil som proffsen
I våra butiker hittar du ett stort urval av bilvårdsprodukter som bilschampo, bilvax, polermaskiner mm.

Krocktestade hundburar
Vi säljer krocktestade hundburar för säker transport av husdjur. Hundburen är den säkraste lösningen för matte, husse och hund vid transport i bil. I händelse av kollision komprimeras hundburen utefter bilens deformationszon, utan risk för splitter. Den metallklädda dörren minimerar klämrisk när bagageluckan stängs.

Vill du veta mer om vilka olika lösningar som finns och vilka regler som gäller för hund i bil
> Läs mer här!

Krocktestad hundbur

Bilbarnstol
Vi säljer Volvo Cars nya generation bilbarnstolar. En bilbarnstol som passar barnet utifrån ålder och längd är viktigt för att barnet ska åka säkert i bilen. Naturligtvis ska bilbarnstolen vara godkänd och oskadd.

> Läs mer 

Bilbarnstol

CarPayUpptäck en enklare bilekonomi
CarPay är en kostnadsfri app från Volvofinans Bank som skapar ännu mer värde åt ditt Volvokort. Du får en smart översikt över hela din ekonomi i mobilen. Allt ifrån saldo och transaktioner till sparkkonto och billån. Allt samlat på ett ställe inklusive dina bonuscheckar.

Du kan även betala ditt verkstadsbesök direkt i CarPay. När din bil är klar hos oss får du en notis i mobilen samt en specifikation på det som gjorts. Gör din betalning och sen är det bara att hämta ut bilen.

> Läs mer och ladda ner appen idag!

Månadens erbjudande

Varje månad tar vi fram några riktigt bra erbjudande för dig med förmånskortet.