Vår butik

I vår butik hittar du originaldelar och tillbehör till Volvo, Renault och Dacia. Vi har också bilvård, barnsäkerhetsutrustning och säsongsvaror m.m. Vår kunniga personal hjälper dig att hitta rätt till just din bilmodell.

Butiken är alltid fylld med intressanta och aktuella erbjudande och det finns något för alla.

Vårda din bil som proffsen
I våra butiker hittar du ett stort urval av bilvårdsprodukter som bilschampo, bilvax, polermaskiner mm.

Krocktestade hundburar
Vi säljer krocktestade hundburar för säker transport av husdjur. Hundburen är den säkraste lösningen för matte, husse och hund vid transport i bil. I händelse av kollision komprimeras hundburen utefter bilens deformationszon, utan risk för splitter. Den metallklädda dörren minimerar klämrisk när bagageluckan stängs.

Krocktestad hundbur

Bilbarnstol
Vi säljer Volvo Cars nya generation bilbarnstolar. En bilbarnstol som passar barnet utifrån ålder och längd är viktigt för att barnet ska åka säkert i bilen. Naturligtvis ska bilbarnstolen vara godkänd och oskadd.

> Läs mer 

Bilbarnstol

Bil Bengtssons förmånskort

Du kan betala med förmånskorten (Volvo- och Renaultkort) i våra butiker och verkstäder. Dela upp betalningen på fyra månader ränte- och avgiftsfritt med ditt Volvo- och Renaultkort. Gör du riktigt stora köp kan du välja att dela upp betalningen på 12 månader mot en avgift och en låg ränta. Korten är helt kostnadsfria och du får bonus på alla dina köp. 
Volvokort
Med Volvokortet i din hand har du alltid tillgång till bra rabatter, erbjudanden samt valfrihet hur du ska betala. Alla dina fakturor som rör ditt bilägande samlar du på ett kort. Väljer du t ex att betala din Volvia försäkring uppdelad på 12 månader via Volvokortet så kostar det dig inget extra. Volvokort med Visa Volvokort med Visa kostar inte ett öre att skaffa och årsavgiften är 0 kr! Fri reseförsäkring ingår när du betalar minst 75 % av din resa med Volvokort med Visa.

> Läs mer


Renaultkort
Med Renaultkort får du alltid drivmedelsrabatt när du tankar på Tanka och OKQ8:s stationer och gäller på bensin, diesel och etanol. Ansök enkelt med Mobilt BankID eller e-legitimation.

> Läs mer  Upptäck en enklare bilekonomi
CarPay är en kostnadsfri app från Volvofinans Bank som skapar ännu mer värde åt ditt Volvokort. Du får en smart översikt över hela din ekonomi i mobilen. Allt ifrån saldo och transaktioner till sparkkonto och billån. Allt samlat på ett ställe inklusive dina bonuscheckar.

Du kan även betala ditt verkstadsbesök direkt i CarPay. När din bil är klar hos oss får du en notis i mobilen samt en specifikation på det som gjorts. Gör din betalning och sen är det bara att hämta ut bilen.

> Läs mer och ladda ner appen idag!

Månadens erbjudande

Varje månad tar vi fram några riktigt bra erbjudande för dig med förmånskortet.